Παράδοση & Παραλαβή
Σε Αεροδρόμια

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μία εύκολη διαδικασία με την Rent A Car Drama. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή της Καβάλας, θα σας περιμένουμε στην αίθουσα αφίξεων για να σας παραδώσουμε άμεσα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της προτίμησης σας

  Car Diagnostic

  24/7 Τεχνική υποστήριξη

  Εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην διάθεση σας 24 ώρες για να απαντήσει σε κάθε απορία, αίτημα ή πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με το αυτοκίνητό σας ή τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

  Τα αυτοκίνητά μας καλύπτονται από 24ωρη οδική βοήθεια με πανελλαδική κάλυψη σε ότι προκύψει και ένας εκπρόσωπος θα είναι πάντα διαθέσιμος για εσάς σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς.

   Oil Change Workshop

   Περιοχές παράδοσης αυτοκινήτων

   • Δράμα.
   • Καβάλα.

   • Θεσσαλονίκη.

   Wheel Balancing Workshop

   Ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό

   Ανακαλύψτε όμορφα τοπία, την ιστορία και τα μνημεία της Δράμας, την νυχτερινή ζωή, την αγορά και άλλες μαγευτικές διαδρομές, προσαρμοσμένες στις δικές σας προτίμησης και ενδιαφέροντα.

   Σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση, με δικό μας έμπειρο οδηγό για να απολαύσετε την διαδρομή και τα αξιοθέατα της Δράμας. Αφήστε σε εμάς να οργανώσουμε για εσάς μια μέρα γεμάτη με της δίκες σας επιθυμίες!