Εταιρεία ενοικίασης
στην Δράμα.

Εύκολα, γρήγορα & οικονομικά

Η εταιρία μας, Rent A Car Δράμας – Νικόλαος Κοσκερίδης, είναι μια κορυφαία εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην περιοχή μας. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο μας μας έχει δώσει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα πιο αξιόπιστα και οικονομικά αυτοκίνητα στην περιοχή.

  • 24ωρη εξυπηρέτηση

  • Οικονομική και αξιόπιστη ενοικίαση αυτοκινήτου

  • Ενοικίαση επαγγελματικών οχημάτων

Οι Στόχοι Μας

Η εταιρία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για ενοικίαση, από μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα έως μεγάλα οικογενειακά και πολυτελή αυτοκίνητα, ώστε οι πελάτες μας να επιλέξουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

24ωρη Εξυπηρέτηση
Κατόπιν Επικοινωνίας

η εταιρεία μας με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση σε παραδόσεις καθώς και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Παράδοση & Παραλαβή
Σε Αεροδρόμια

η εταιρεία Rent A Car Drama μπορεί να προσφέρει την παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου στον πελάτη στον χώρο του ξενοδοχείου του ή σε κοντινά αεροδρόμια.

Ενοικιάστε με
Ασφάλεια & Αξιοπιστία

σας προσφέρουμε ποιοτικά & αξιόπιστα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για κάθε σας ταξίδι και κάθε σας ανάγκη καθώς όλα μας τα αυτοκίνητα περνούν από τακτικούς ελέγχους.